Jacuzzi och Bastu på rummet i centrala Stockholm!

Jacuzzi och Bastu på rummet i centrala Stockholm!

Stockholm city

Jag har tipsat om Stockholmshotell med riktig lyx tidigare. Nu kommer ännu fler tips – First Hotel Kungsbron i centrala Stockholm och First Hotel Fridhemsplan.

First Hotel Kungsbron

Här finns lyxiga sviter med badrum som har både jacuzzi och bastu. Allt i Stockholms City och med närhet till Fridhemsplan där du till exempel hittar en bingohall om du skulle känna för att spela bingo! På Bingoonline.se kan du läsa på och göra dig redo för en kul spelkväll!

Förutom lyxiga faciliteter som jacuzzi och bastu är rummet inrett i lyxmöbler från det svenska möbelföretaget G.A.D som har sin bas på Gotland. Sängarna kommer från berömda Jensen och på rummet finns LED-tv och Wifi.

Hotellet är relativt nybyggt, öppnade 2010. För dig som gäst betyder det fräscha rum och att hotellet är byggt med miljön i åtanke, så här kan du sova gott i alla bemärkelser!

I framtiden är planen att hotellet ska ha en egen restaurang. Exakt när den öppnar är oklart i nuläget, men det är på gång. Just nu är den blivande restaurangen en byggarbetsplats, men vill du följa hur det går med renoveringen kan du följa utvecklingen på restaurangens facebooksida First Taverna.

Även själva hotellet har en egen facebooksida där du kan få information och följa nyhetsflödet.

Förutom närhet till bingohallar, restauranger, shopping och annat skoj så ligger hotellet väldigt nära centralstation. Det betyder att det är enkelt att ta sig både till och från hotellet och att det finns många olika färdmedel att välja mellan om du vill ta dig runt i stan.

First Hotel Fridhemsplan

Vill du bo mitt på Fridhemsplan är First Hotel Fridhemsplan ett annat alternativ. Även de erbjuder lyxiga sviter med det lilla extra. En del av rummen har både badkar och bastu! Kolla innan du bokar så att du får de faciliteter du vill ha! First på Fridhemsplan är inte lika nytt som Kungsbron Hotel. Men där finns ockå jensen-sängar, led-tv och wifi. De har också en spanskinspirerad bar där du kan få något gott att dricka eller något lättare att äta.

First Hotel Kungsbron är trestjärnigt och har 3,7 i betyg på hotels.com. Hotellet på Fridhemsplan har lika många stjärnor och lika högt betyg på Hotels.com.

Här kan du läsa mer om bingohallen på Fridhemsplan om du är nyfiken på att testa.