Sara

Sara

Hej!

Jag som startat bloggen Hotell Mälaren heter Sara och gillar att resa och lyxa till det i vardagen. Under en längre tid har jag velat dela med mig av den kunskap jag samlat på mig om hotell och hotellrum under årens lopp. Framförallt vill jag att alla ska kunna hitta ett hotellrum som passar deras önskemål oavsett om man vill ha det enklaste enkla eller om man vill ha det lite festligare med bubbelbad eller bastu. Tyvärr är det inte så lätt att sortera ut hotellrum utifrån faciliteter på rummet. Det går bra att sortera på pris, ort och antal stjärnor. Men att hitta specialrum med bastu och bubbelbad på rummet är inte lika enkelt och det är därför jag har startat denna blogg.

Så om du planerar en bröllopsnatt, en romantisk weekend eller bara en skön hotellvistelse så hoppas jag du tittar in här och kollar om något av mina hotelltips verkar intressant!

Förutom att blogga om hotellrum med det lilla extra jobbar jag som it-konsult hos ett stort bolag. Jag har en man som också gillar att resa, men när det kommer till planeringen är det oftast jag som får stå för denna, så bli inte förvånade om det dyker upp ett och annat resetips utöver hotellrum!

Välkomna till bloggen!

Vänligen// Sara K