En dröm ska bli sann

En dröm ska bli sann

Lyx på hotell

I flera år har jag nu haft en dröm om att skapa en webbsida där man söka fram lyxiga hotellrum som matchar ens önskemål. Idén uppstod 2013 när jag letade efter hotellrum att spendera bröllopsnatten i. Jag ville ha ett rum med bubbelbad för två, men tyckte det var väldigt svårt att hitta vad jag sökte. Då föddes tanken på att skapa en sida där besökarna enkelt kan sortera ut hotellrum utifrån önskemål på faciliteter.

Den här drömmen har jag nu tänkt på i flera år och bestämt mig för att förverkliga. Jag har dock insett att det kommer bli för mycket jobb att göra en heltäckande guide med alla Sveriges lyxiga hotellrum. Istället tänkte jag blogga om de hotell och rum som jag känner till och på så sätt tipsa andra om var man kan hitta hotellrum med det lilla extra. Förhoppningsvis kan min blogg hjälpa någon att hitta det perfekta hotellrummet eller inspirera till ytterligare research.

Jag har naturligtvis inte lagt drömmen om en heltäckande guide på hyllan, men jag tänkte börja smått och sen får vi se vart saker och ting leder. Om det finns en stor efterfrågan på en sådan här guide så är det möjligt att det i framtiden kan bli en. Men jag skyndar långsamt och det ska bli kul att börja blogga. Jag har länge velat dela med mig av hotelltips och är så taggad på att komma igång. Förutom att tipsa om lyxiga hotellrum tänkte jag också berätta lite mer om hotell, städer och sevärdheter som man kan besöka när man är på resa.

Jag har inte bloggat innan utan är en total nybörjare, men jag hoppas att jag snabbt blir varm i kläderna så att jag kommer kunna bidra med intressanta och läsvärda inlägg.

Naturligtvis är alla läsare välkomna att lämna tips på hotellrum som har det lilla extra. Det kan handla om bubbelbad, bastu, kylskåp på rummet och andra faciliteter som hotellgäster kan efterfråga.

Jag tänkte avsluta med ett citat av Carl Hammarén som speglar hur jag själv tänker när jag väljer hotell!

”Det är nog dumt av vissa hotellägare att försöka locka folk med att man hos dem har det ”hemtrevligt”. Det är knappast hemtrevnad man söker på ett hotell. Vackert så om där är hotelltrevligt.” Citat av Carl Hammarén.

Jag hoppas du vill komma tillbaka till min blogg och ta del av tips och information! Frågor och tips lämnar du via min kontaktsida som du hittar i menyn här uppe.

Välkommen att följa med mig när jag förverkligar min dröm 🙂

// Sara K